Image by Jeremy Thomas

Spådom (Tarot, Orakelkort, Intuition)

Vägledning från Universum

Spådom kan ges på ett antal olika sätt. Tarot- och orakelkort är ett av många verktyg som intuitiva människor kan använda för att erbjuda vägledning till de som söker det. Jag använder själv dessa verktyg, samt en kombination av s.k. "clairs" (intuitiva förmågor) och mediala förmågor för att hjälpa människor med råd, vägledning och planering flr framtiden. Jag ger ett väldigt personligt bemötande, och jag har alltid fått positiv respons!

Spådom kan utföras av vem som helst, oavsett religion eller världsbild. Olika spåkvinnor och spåmän läser på sitt unika sätt, och det finns egentligen inget rätt eller fel - bara olika sätt att connecta till Universums mysterium.

Personligen så arbetar jag med andar och gudomliga väsen på olika sätt. Jag är oerhört transparent, och berättar det som framkommer i mina läsningar. Jag ger väldigt detaljerad vägledning och detalj i mina spådomar - de kan ofta bli så långa som 9 sidor! 

Vill du boka en läsning? Kontakta mig här! Du kan givetvis även kontakta mig på sociala media, så som genom min Facebooksida.

Du kan även läsa mer om priser och vanliga frågor nedan.

 

©2020 - 2021, Wild Moon Lilith (Nadia L. Bond)