Reiki

Energihealing

Jag är en certifierad Reikimästare i Usui Reiki. Reikihealing, även kallad energihealing, är en alternativ behandling för helande och välmående. 

Trots att Reiki har haft en knepig start så har Reikihealing blivit alltmer accepterat, och studier pekar mot att ro och vila främjas hos de som går igenom en Reikibehandling - och vi vet ju alla att vi behöver lugn och ro för att vare glada och hälsosamma. Vårt psykiska mående är kopplat till vårt fysiska mående, och vice versa. 

Reiki fungerar både i direktkontakt samt över distans - detta för att Reiki grundar sig på koncept om energi som ej begränsas av närhet och avstånd. Det är inte Reikimästaren själv som helar; de fungerar helt enkelt som en sorts kanal som riktar den energi som kallas Reiki till mottagaren, vilket i sin tur främjar och uppmuntrar kroppens naturliga läkning.

Reiki upplevs olika av olika personer vid olika tillfällen. Ibland kan du känna värme, pirrningar, eller övriga sensationer i kroppen, och ibland känner du ingenting. Reiki fungerar lika väl oavsett om du känner av energin eller inte.

Ibland kan det ta lite tid att känna av effekterna av Reiki, men precis som med meditation och liknande övningar så påverkas kroppen och sinnet på ett positivt sätt i överlag. 

Är du nyfiken på att veta mer, eller vill du boka in en Reiki-session över distans? 

Priser startar på 625 kr (inkl. moms), och du kan läsa mer här, eller kontakta mig direkt för att ställa frågor eller boka din tid. 

 

©2020 - 2021, Wild Moon Lilith (Nadia L. Bond)