Om Mig

Untitled design.png
RYT500.png
image_2021-04-08_205002_edited.jpg
The symbol of Druidry
Ohm.jpg

Hej, kära du!

Jag är så glad att du är här! Låt mig introducera mig själv så att du kan få en känsla för vem jag är, nu när du väl är här och kikar runt.

 

Jag heter Nadia Lilith Bond och jag är en synsk kvinna med mediala förmågor. Jag är 34 år gammal och bor i den vackra, vilda naturen i norr.

 Jag har varit medveten om mina förmågor sedan barnsben, och har även praktiserat som häxa i flertal år. Jag är även certifierad Reikimästare, samt yogalärare med högsta kreditering/utbildning, nämligen 500 timmar. Utöver detta så har jag även studerat upp till avancerad/magisternivå inom Religionskunskap (och är även legitimerad lärare i ämnet), och har även studerat inom dedikerade skolor och lärcenter för bl.a. Druidry och Sanatana Dharma (hinduism)... så jag kan tryggt säga att jag är väldigt bekväm och hemma med nyandlighet och Universums metafysiska natur. Jag har även en högskoleexamen inom Arkeologi och har spenderat mycket tid inom akademins värld, med fokus språk, humaniora ämnen, ekologi, m.m.

Genom livet så har jag gått igenom många utmaningar. Mitt liv var långt från enkelt, och de första 27 åren i mitt liv genomgick jag mycket trauma och otrygghet. Dock tog jag mig igenom mycket av detta med hjälp av mindfulness och naturnära, andliga utövningar - något jag nu vill dela med mig av. En av mina favoriter är just tarot- och orakelkortsläsning (något jag även är certifierad inom, utöver livslång erfarenhet). Om du vill se vad andra tycker om mina förmågor så kan du kika på min Facebook-sida, Instagram, eller kontakta mig då jag även har många recensioner i en privat grupp på Facebook. Men bäst är ju att du prövar själv och ser vad du tycker!

 

 

När det gäller min andlighet så skulle jag kalla mig själv en pagan när det gäller min personliga tro, en Hindu i världsbild och filosofi och en häxa i praxis. Jag är även en omnist, vilket betyder att jag tror att det finns sanning i alla religioner och andliga världsbilder - för mig är de olika sätten att relatera med världen och universum mer en fråga om vilken väg vi klättrar upp för samma berg. Jag tror även att vi alla har en viss intuition och kunskap inom oss. 

Jag är väldigt fokuserad på tillväxt, growth mindset och healing, och jag tror helt på att då vi stärker oss själva så stärker vi även andra. 

Tack för att du är här. Jag är tacksam för din närvaro!

Tveka ej på att kontakta mig om det är något du funderar på. Och kom ihåg: allt är möjligt! Begränsa aldrig dig själv med självbyggda gränser! 

 

©2020 - 2021, Wild Moon Lilith (Nadia L. Bond)