Image by Johannes Plenio

Magi & Trollformler

Manifestation och Energimanipulation

Magi, trollformler och häxeri är alla alternativa sätt att uttrycka "manifesterad vilja". 

Det finns många olika sätt att arbeta med magi och häxkraft, troligen lika många olika sätt som det finns utövare! Häxkraft och religion är ej synonymt. Det finns utövare som är religiösa, och de som är ateister. Häxkraft nekar heller ej vetenskap.

Magi använder sig av Universums kraft och den energi som finns i allt och alla, och använder dessa för att uttrycka en vilja (en manifestation eller intention). 

I min personliga erfarenhet som utövare så är häxkraft komplicerat då vi jobbar med de energier som flödar i Universum, så det finns inget som är en "enkel trollformel". Jag skulle inte rekommendera att man utövar häxkraft själv utan utforskning och en egen förståelse; även om all utövning ser olika ut och det inte finns något universiellt 'rätt' och 'fel' så är det centralt att man känner en trygghet i utövandet för positiva resultat.

Häxkraft kan användas för olika syften, men jag anser personligen att man ska tänka till innan man tar ett beslut om en trollformel. Därav erbjuder jag enbart magi som fokuserar på skydd, clearing (rensning av negativ energi eller andar), självutveckling, och manifestationer. Du kan läsa mer nedan, eller kontakta mig för mer info eller för att boka in magisk hjälp!

Blessed Be, Käraste!

 

©2020 - 2021, Wild Moon Lilith (Nadia L. Bond)